Artikler om: Helbred

Hvorfor er min sides helbred uændret efter jeg har løst et problem?

Hvis du har opdateret din hjemmeside for at løse et helbredsproblem, men en efterfølgende scanning i Morningscore ikke afspejler ændringerne, er synderen højst sandsynligt caching.

Hvad er caching?

De fleste hjemmesider bruger caching til at forbedre, hvor lang tid det tager at indlæse siden. Det betyder i praksis, at man gemmer en kopi af siden efter den første indlæsning. Det gør, at siden ikke skal genindlæses, hver gang den åbnes igen, hvilket i sidste ende reducerer indlæsningstiden.
Når du opdaterer en side, bliver versionen i cachen ikke automatisk slettet. Det betyder, at Morningscore stadig scanner den gamle version af siden.

Hvordan løser man problemet?

Selv om cachen før eller siden rydes automatisk, kan ventetiden variere betydeligt. For at accelerere processen kan du manuelt rydde cachen med det værktøj, du brugte til at opdatere din webside.
Når cachen er ryddet, vil Morningscore kunne se den nye version af siden under din næste scanning.

Opdateret den: 30/01/2024