Artikler om: Helbred

Hvorfor er min helbreds-score 0?

Hvis din helbreds-score ser ud til at være 0, selvom den burde være et højere tal, skyldes det sandsynligvis en af disse to grunde:

Enten tjekker du din hjemmesides helbred for allerførste gang (eller fra en computer, du ikke har brugt før), eller også har du en virkelig stor hjemmeside (eller en langsom computer), der får indlæsningstiden til at vare længere end normalt.

Her er, hvad du kan gøre for at prøve at løse det:

Giv din computer et par minutter til at indlæse dine data fuldt ud.
Få browseren til at genindlæse siden ved at trykke på CTRL + F5 i Windows eller CMD + Shift + R, hvis du er Mac-bruger.
Luk nogle af dine åbne faner eller programmer, hvis din computer ikke er særlig kraftig.
Prøv en anden browser

Hvis intet af ovenstående virker, så tøv ikke med at kontakte vores supportteam via chatten i nederste højre hjørne.

Opdateret den: 30/01/2024