Sådan ser du alle dine konkurrenters links

For at se alle dine konkurrenters links skal du først tilføje deres hjemmesider i værktøjet, så vi kan finde dataene.

Der er to måder, du kan tilføje konkurrenter på:

Tilføje dem som konkurrerende hjemmesider i værktøjet til din egen hjemmeside.
Fordele: Det giver dig et bedre og enklere overblik og sammenligning.

Tilføj dem som et uafhængigt Tracked Domæne, ligesom du tilføjede din egen hjemmeside
Fordele: Du kan også se flere (Helbred)data for konkurrentens hjemmeside.

Sådan ser du dine konkurrenters links ved hjælp af backlink checker-værktøjet

Log ind på Morningscore
Gå til fanen Links
Klik på din konkurrents hjemmeside i området "Linkscore-sammenligning".
Find alle konkurrentens links på listen
Vælg et specifikt link for at få flere oplysninger (side, destination, værdi...)