Hvordan beregnes min Linkscore?

Nu bliver det lidt nørdet. Vi ønsker at tilbyde fuld gennemsigtighed i vores målinger. Derfor viser vi dig præcis, hvordan din Linkscore beregnes i backlink checker-værktøjet.

Det er disse variabler, vi bruger til at beregne din Linkscore:

1) Antal hjemmesider, der linker til dig

Vi beregner Linkscore ud fra et maksimalt antal på 100.000 hjemmesider.

2) Den gennemsnitlige DA* for disse hjemmesider

Specifikt bruger vi den gennemsnitlige DA for de øverste 80 % af disse websteder, mens vi altid runder individuelle DA-værdier op til nærmeste 10.**

3) DA for din egen hjemmeside som en procentdel.

Hvis din egen DA er under 10, runder vi op til 10, hvilket svarer til 10%.

Formlen ser således ud:
Antallet af hjemmesider, der linker til dig x Den gennemsnitlige DA for disse hjemmesider x DA for din egen hjemmeside = Linkscore

Eksempel med tal:
500 links x 24,5 gennemsnitlig DA for hjemmesider, der linker x din hjemmesides 17% DA = 2083 Linkscore (altid afrundet til nærmeste hele tal)

*DA er en forkortelse for Domain Authority, dvs. den forventede autoritet, som Google tildeler en hjemmeside.
**Et eksempel: En DA på 12 bliver til 20 i vores beregning. 1 bliver til 10. 48 bliver til 50.

Læs mere om Linkscore her