Artikler om: Links

Link Scanner: Output forklaret

Hvis du scanner efter backlinks til din hjemmeside via vores linkscanner og gerne vil forstå, hvad resultaterne betyder, er det beskrevet nedenfor 🧑‍🚀

Nyt link blev ikke fundet

Det er et almindeligt scenarie. Internettet er stort og kompliceret. Vi kan desværre ikke scanne alle links, som du har bygget eller fået. Måske vil Google være i stand til at finde linket, men det er et tegn på, at det i det mindste heller ikke er ligetil for dem, og at linket sandsynligvis er mindre værdifuldt.

Problem: URL'en er ugyldig

Den nøjagtige landingsside, der linker til din hjemmeside, findes ikke, eller vi er i det mindste ikke i stand til at forstå, at den gør. Hvilket i de fleste tilfælde betyder, at Google heller ikke er i stand til det. Virker alt, når du går til den nøjagtige URL manuelt? Hvis ja: Nogle gange vil det løse sig selv over tid. Så du kan prøve at scanne igen 24 timer senere.

Problem: Værtsnavnet er ugyldigt

Selve domænet har problemer. Vi kan ikke verificere, at det eksisterer. Kan du selv få adgang til det? Hvis ja: Nogle gange vil dette løse sig selv over tid. Så du kan prøve at scanne igen 24 timer senere.

Problem: Vi er blokeret

Der er ikke meget, du eller vi kan gøre nu, hvis du ser denne besked. Nogle hjemmesider blokerer crawlere som Morningscore. De blokerer måske også Google i det tilfælde.

Her er nogle af de typiske blokeringsårsager (hvis du vil google det yderligere):

401 (Uautoriseret)
403 (Forbudt)
429 (For mange anmodninger)
451 (utilgængelig af juridiske årsager)
Robots.txt regler

Du er velkommen til at kontakte os på chatten, hvis du mener, at dit link burde være fundet, men ikke er det. Der er ingen garanti for, at vi kan gøre noget ved det, men der er en chance.