Artikler om: Generel FAQ

Hvad er Morningscore.io

Morningscore er både navnet på vores softwarevirksomhed og på det SEO-værktøj, som vores virksomhed har lavet.

Vores værktøj er et sjovt og enkelt alternativ til mere komplicerede SEO-værktøjer, der tilbyder et lignende sæt funktioner.

Med Morningscore kan du:

- Måle den nøjagtige monetære værdi af din SEO i en valuta efter eget valg

- Analysere dine konkurrenters hjemmesider og tjekke deres søgeord og links

- Spore søgeord med hensyn til søgevolumen, besøgende på hjemmesiden, ranghistorik og klikpris

- Få et komplet overblik over dine links, og hvordan de bidrager til din hjemmeside