Artikler om: Generel FAQ

Hvor får Morningscore sin klikpris fra?

Klikprisen er et af de tal, der indgår i beregningen af din Morningscore. Vi får vores klikpris fra Google selv via vores datapartnere.

Nogle Morningscore-brugere rapporterer tilbage til os, at hvis de kører Google-annoncer, ender de ofte ikke med at betale den nøjagtige klikpris, der vises i Morningscore.

Det giver god mening, da Google Ads er auktionsbaseret, hvilket betyder, at klikpriserne aldrig er forudbestemt.

Vores egen forskning viser dog, at Google ofte overvurderer klikpriser, hvilket betyder, at du kan ende med at betale mindre for Google Ads end forventet. Det betyder også, at din Morningscore nogle gange kan blive overvurderet på grund af Googles egne klikpriser.