Artikler om: Konto

Sådan forbinder du Morningscore med Google Search Console

Denne vejledning forudsætter, at du allerede har en Google Search Console konto til din hjemmeside.

Hvis ikke, så se denne guide til, hvordan du konfigurerer Google Search Console. (På engelsk)

Her kommer trin for trin-instruktioner til at forbinde Google Search Console med Morningscore:

Sørg for, at du er logget ind som "ejer" af din Morningscore-konto. Kun "ejer" kontoer kan udføre disse trin:

Bemærk: Hvis du er på en "subaccount", vil det fungere uden at være ejer.

Gå til denne fane på den samme indstillingsside:

Tryk på denne knap for at forbinde din Google-konto.

Nu vil du se et vindue, der ligner dette:

Vælg den Google-konto fra listen, hvor du har konfigureret Search Console til din(e) hjemmeside(r) - du kan forbinde flere konti, men kun én ad gangen.

Du kan blive nødt til at logge ind på en anden konto, hvis den, hvor du opsatte Search Console, ikke er på listen (ret almindeligt).

Nu er du nødt til at acceptere, at Morningscore kan få adgang til dine data i Search Console. Du kan altid fjerne adgangen igen fra enten Morningscore eller Google.

Den vil loade i et par sekunder og derefter sende dig tilbage til Morningscore.

Hvis forbindelsen er oprettet, vil du se denne grønne meddelelse nederst:

Du bør også kunne se oplysninger om forbindelsen her:

I dette tilfælde står der "0 websites connected". Det betyder, at intet har ændret sig, fordi hjemmesiden i din Search Console ikke blev fundet på din Morningscore-konto.

Så for at løse dette skal du forbinde den Google-konto, der har den hjemmeside, du også har sat op i Morningscore. Du kan forbinde flere, hvis du er i tvivl, som i dette eksempel:

Som du kan se, står der nu 1 website connected på den 2. tilføjede konto. Alt er godt nu!

Wuhuuu du gjorde det, kaptajn!!! 👩‍🚀✅

Forbindelsen mislykkedes? Læs denne guide for en løsning
Hvad sker der, når jeg har oprettet forbindelse? Se denne vejledning
Liste over data importeret fra Search Console

Opdateret den: 01/02/2024