Artikler om: Konto

Hvilke specifikke data bliver importeret fra Google Search Console?

Search Console er i øjeblikket i beta og kun tilgængelig for nogle brugere.

En liste over alle de data, vi importerer fra Google Search Console til Morningscore:

De 2000 bedste søgeord (sorteret efter visninger) fra Search Console pr. hjemmeside og pr. land.
Vi bruger impressions fra Search Console til at forbedre søgninger/måned-data på søgeord.
⬆️ Dette vil typisk ske for dine toprangerende søgeord, fordi vi her kan give dig mere præcise data.
Klikpriser på søgeord (CPC) kan opdatere, da vi leder efter de friskeste data, når vi importerer.
⬆️ Disse data kommer dog ikke fra Search Console, men fra andre udbydere.

Hvor det nye data findes:

Inde i Morningscore-popup'en: Gå til Oversigt i menuen → Tryk på knappen "Se alle søgeord" → Der vises en popup med alle dine søgeord, inklusiv dem importeret fra Search Console.
I Udvalgte søgeord: Gå til Søgeord i menuen → Klik på fanen "Udvalgte søgeord" → Alle søgeord er synkroniseret
I dine Foreslåede søgeord: Gå til Nøgleord i menuen → Klik på fanen "Udvalgte søgeord" → Tryk på knappen "Tilføj søgeord" øverst til højre i tabellen → Alle søgeord er synkroniseret
I Søgeordsresearch: Gå til Keywords i menuen → Klik på fanen "Søgeordsresearch" → Alle søgeord er synkroniseret
landingssider: Gå til Helbred i menuen → Klik på fanen "Landingssider" → Klik på en landingsside på listen → Klik på fanen "Søgeord" øverst til højre → Alle søgeord er synkroniseret
I Missioner: Gå til Missions i menuen → Klik på fanen "Foreslåede missioner" → Alle søgeord er synkroniseret
Alle konkurrerende søgeord vil også blive påvirket af overlappende søgeord.

Opdateret den: 31/01/2024