Artikler om: Missioner

Sådan laver du dine egne missioner

Hvis de missioner, vi foreslår, ikke passer til dine mål, eller hvis du gerne vil arbejde med en mere specifik udfordring, kan du oprette dine egne missioner.

Klik på Missioner.

Klik på Tilføj mission.

Du kan nu vælge din missionstype, med knapperne Lav din egen eller**Vælg fra liste**.

Hvis du beslutter dig for at oprette din egen mission, skal du vælge en af de fem kategorier og indtaste dine missionsdetaljer, såsom et søgeord, du ønsker at rangere for, og hvilket mål du ønsker.

Klik til sidst på Tilføj mission.