Artikler om: Søgeord

Hvordan eksporterer jeg mine tilføjede søgeord?

For at eksportere dine tilføjede søgeord skal du først gå til sektionen Søgeord. Derefter vil du befinde dig i Udvalgte søgeord, hvor du skal scrolle ned til bunden af vinduet, til du ser knappen Eksporter til CSV.

Når du har klikket på knappen Eksporter til CSV, har du mulighed for at downloade dataene enten i Microsoft Excel, Open Office eller et andet format. Du vil derefter finde dokumentet i dine downloads og kan filtrere og analysere det i henhold til de forskellige kolonner (søgeord, søgninger, rang, trafik osv.).

Bemærk: Det er endnu ikke muligt at eksportere individuelle søgeord eller mapper. En eksport inkluderer i øjeblikket alle tilføjede søgeord.