Vi er i gang med at skifte til et nyt og bedre betalingssystem, og derfor beder vi alle Morningscore-brugere om at opdatere deres kreditkortoplysninger.

Bemærk: Vi oplever for tiden en mindre fejl, hvor systemet beder om opdatering af kreditkortoplysninger, selvom du allerede har gennemført opdateringen. Hvis det sker, skal du bare klikke på OPDATÉR NU endnu en gang for at sikre, at processen bliver gennemført korrekt.

Bemærk: Hvis du er registreret som Ejer i forbindelse med mere end én Morningscore-konto, vil beskeden blive ved med at poppe op, indtil kreditkortoplysningerne er opdateret for hver enkelt konto.

Kontakt Brian på brian@morningscore.io, hvis du har spørgsmål i den her forbindelse.